Fullspäckad och spännande dag

on

Idag var en dag med stora ambitioner men den började med en administrativ hög med saker. Väl så så var det dags att promenera till DN skrapan för podcast intervju för Fridas podcast Ätstörd. Hennes inspelning blev ju stulen förra veckan.

Därifrån med ilfart till Sveriges Radio för vad jag trodde var direktsändning men som var en inspelning om Ortorexia atletika och graviditet (lurade tyvärr flera att lyssna och undrar vad dom fick lyssna på) . Korrekt info när det är på G nästa vecka utlovas. Likaså när det gäller podcasten.

Sedan bar det av till Ylab en kortis för att gå hem och börja skriva på en presentation för ett idrottsförbund som jag ska ha till helgen. Men så blev det nu inte. Många med akuta frågor (kunder och anhöriga) så tiden rann iväg. Så nu sitter jag här strax efter 20 och undrar om jag ska laga mat till mig och maken eller skriva på presentationen hmm?

Vad är väl viktigare än kärleken (och den sägs gå igenom mäns magar vad jag hört). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.