Ortorexi en Coronarisk

on

Gymmen är en plats där man tar i allt från bänkar till mattor, hantlar och skivstänger. Dessutom är gym en verksamhet som bygger sin affärsmodell på stora volymer människor. Hur trist och sorgligt det än är att behöva stänga av fri vilja (vår regering saknar mod och kurage) bör man inte vara där just nu när det är pandemi.

En grupp som inte tänker på att man inte bör gå dit är personer med ortorexia atletika. Man tränar ju för att få ner sin ångest och det behovet går ofta före omtanken för andra. Man kan bli smittbärare och smitta andra så av den skull borde man förlägga sin träning utomhus om man inte kan avstå den.

Jag om någon förstår hur jobbigt det kan vara att inte få gymma men i kristider finns det många saker som är betydligt värre än att avstå från att gymma. Många kommer att bli av med sina jobb om vi får den samhällsekonomiska kris som många experter tror ska komma.

Vi går inte in i en lågkonjunktur, vi kraschar in i den. Nu gäller det att vi håller ihop och bryr oss om varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.