Filmning på Ylab

on

Så var det dags igen att filma på Ylab. Den här gången handlar det om träning för gravida vilket är del i ett spännande koncept som vi arbetar med just nu. Filmare och fotograf Anton är definitivt inte ny i sammanhanget. Han och jag arbetade för tidningen Hälsa under flera år vilket innebar flera plåtningar i studio. Sedan blev det samarbete igen då jag skrev och han plåtade för Amelia Förlag.

Camilla på Ylab

Camilla var vår gravida modell och hon var minst sagt enastående. Träffsäker i sina kommentarer och vältränad vilket innebar väldigt få omtagningar och korrigeringar. Det bästa med graviditetsplåtningar är att det är så roligt för den som är gravid, det blir ju ett minne för livet.

Nu är det vanliga pass imorgon men därefter på måndag blir det Malou efter 10 på TV 4 för min del.

Kommentera