Platt mage på tre sekunder

on

Den här rubriken satte jag en gång på en artikel. Hur går det till kan man undra? Lägg dig ner på rygg är det enkla svaret.

Varför skrev jag det här? Jo för att jag efter flera år tröttnat på samma gamla vanliga artiklar varje vår inför sommaren. Varför så mycket ångest över den där magen hela tiden? Faktum är att både ortorektiker och anorektiker är fixerade vid magen och kanske är det så enkelt som att det beror på svält. Man är hungrig och vad tänker man då på om inte magen. Sedan tillkommer magrutehysterin för de med ortorexia atletika naturligtvis.

Personligen tycker jag att magmusklerna bör tränas men kanske först och främst som stabiliserande muskler som man behöver i en rad olika övningar. Har du intresse av det kan du prova Magmanglaren som ligger på min facebooksida (yvonnelinofficial). Den tar.

Magmanglaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.