Ett steg vidare

on

Många är vi som kämpar oss igenom Coronapandemin och inte minst på min arbetsplats Ylab hittar man många hjältar. Det tvättas och tvättas och munskydden har varit på men nu börjar det ena efter det andra tas av. Varför? Jo för att det blir fler och fler som haft Covid, har antikroppar eller fått sina vaccindoser. Våra kunder som suttit i karantän kommer nu tillbaka vilket känns så roligt. Sedan ska ni alla tappra kunder som reser till oss från hela landet ha en stor eloge för att ni hållit ut under den här tiden.

Idag var det min tur att få dos nummer två och även Anatoli fick sin andra dos. Det gör att vi båda kan känna oss tryggare när vi möter våra tränande.

Yvonne Lin dos nummer 2

Jag tror att jag var nummer 600 för dagen eller något liknande och som så många gånger i mitt liv så kände jag syrran som vaccinerade mig så proffsigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.