Teori och träning perfekt

Har haft en hel dag med föreläsningar på hög nivå hela dagen så jag känner mig väldigt priviligierad som har möjlighet att bara sitta och lyssna på kompetenta människor. Jag var ganska trött efteråt så jag la mig med en bra bok på soffan (nej man är inte lat för att man lägger sig på soffan). Är man trött ska man vila kort och gott och någon timme senare piggnade jag till igen så då var det dags att sticka i väg till judon. Som vanligt smet jag in i gymmet intill och körde mina sparkar, slag och annat innan jag kom ut i dojon igen.

Anatoli

En riktig kalldusch, endast en dusch fungerade, men den här anrika idrottshallen är förlåten. Så mycket nostalgi och hur det än är kan man träna under fler förutsättningar än lyx och flärd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.