Lysande kostartikel värd att återpubliceras

yvonnelin_kost_ortorexi_ätstörningar_dinnerGrattis Expressen! För en gångs skull en insiktsfull och sund artikel om mat. Definitivt sundare än löpsedlar (och hälsobilagor med för den delen).   Jag kunde inte ha beskrivit den förvridna kostnorm som håller på att utvecklas i Sverige på ett bättre sätt än Johan Hakelius berättelse om hur det är att bjuda de under 45 år på middag.

http://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/omojligt-att-bjuda-folk-under-45-pa-middag/

En kommentar Lägg till

  1. Madelene Håll skriver:

    Är idag en STOLT allätare. Gläds åt min förmåga att njuta av både kolhydrater och kött. Godis och glass. Restriktioner gällande föda!? För vad? Förbud hit och förbud dit. Livet är krångligt nog ändå. Att man ska krångla till det med maten också. Nej tack. Det fanns en tid.
    När jag krånglade till det. Att bli bortbjuden på middag var rena skräcken. Ångesten rev och slet. Men idag. Jag äter allt. Är nyfiken på mat. ALL mat. Vill kulinariskt förkovra mig. Tack för maten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.