Det händer spännande saker på Ylab

Idag har vi plåtat på Ylab hela dagen. Det är för vår senaste bok som kommer ut i december om allt går enligt plan. Bröderna Dvärby var modeller för dagen och då kanske ni förstår att boken kommer att handla en hel del om träning. Bra och mindre bra träning skulle man kunna säga för konsten att kunna träna smart och ändamålsenligt innefattar även att äta och återhämta sig på rätt sätt. Det blir en tjock bok med andra ord.

Att det blir lite judobilder är kanske självklart eftersom Anatoli är judotränare men jag lovar att det blir annan träning också för jag har ju tränat både det ena och det andra under åren. Vi har en fantastisk fotograf Mr Meritzo som ni kommer att se när boken kommer ut och nu är ytterligare en dag avklarad och ett steg närmare utgivning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.