Föräldrar och Föräldrapodden

on

Igår kväll efter jag kom hem från Ylab Norrköping var det dags för utbildning för anhöriga till Ortorexidrabbade. Som vanligt trevliga anhöriga med många vettiga frågor. Så vad var väl inte mer passande än att idag besöka duktiga Amanda för att vara gäst i hennes podcast för föräldrar. Självklart handlade det om ortorexi men även om stigmatisering av överviktiga och lite annat ditten och datten som det brukar bli när jag babblar på. Vårt samtal kommer att sändas onsdag om två veckor.

Annars har det varit Ylab under eftermiddagen och sedan raka spåret till Stockholmspolisens Judoförening SPIF. Jag gillar verkligen deras bakfickegym som är så där lite ruffigt och långt ifrån flådigt. Några judokillar som tränar men annars är det mest jag själv som dundrar på med musik och boxar på och lyfter skrot. Ibland förstår jag inte hur min motivation för träning har varit på topp i så många år. Kanske för att jag helt enkelt tycker om att träna och att jag alltid varierat allt ifrån kamsport till pilates, aerobics, BRAK och mycket mer. Kul är det i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.