Mikaela Urbom stod på scen med svår ortorexia atletika

Stod på scen under Melodifestivalen

Imorgon tisdag 07.22 är det morgonstudion och presentation av Mikaela Urboms nya bok om hennes personliga resa från mat- och träningstvång till fullt frisk. Idag ett balanserat energiknippe fullfjädrad artist; sångerska och dansare som skriver sina egna låtar. Fylld av både energi och glädje som inte riktigt fanns under den tid hon var med i Love Generation och Melodifestivalen.  Hennes bok ges ut av Ekelids förlag och släpps nästa vecka.

Mikaela vet att det går att bli frisk

Äntligen någon som skriver om att det går att bli helt frisk! ALltför många tar sig inte genom en hel behandling utan normaliserar kvarstående symtom till något naturligt. Mikaela är bara en av många som jag följt under de senaste femtom åren som blivit helt friska. Inga tankar, inga beteenden eller anna skräp kvar från ortorexin.

Kommentera