Smart träning har ingen ålder

on

Rätt träning ger effekt

Just nu föreläser min kära man på Ylab om smart träning för olika åldrar. För er som inte vet är han forskare i grunden och arbetade tidigare i Ryssland med inriktning mot ”begränsningsfaktorer inom idrott”. Han har doktorerat i biomekanik och har även arbetat på GIH och KI laboratoriet för biomekanik och motorisk kontroll.

Men numera är han på Ylab och för er som undrar så är det fantastiskt att arbeta tillsammans med sin respektive. Så många gemensamma intressen att prata om. Just nu som sagt, ett föredrag om hur man bör anpassa sin träning till mål och ålder.  Trevligt att många kom trots att hemsidan lyckades krascha i fredags så att ingen kunde anmäla sig. La dessutom av helt igår efter vårt SVT framträdande. Så det kan bli 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.