Ny bok

Maria Borelius

Maria Borelius har skrivit en ny bok inom hälsa som jag självklart tänker läsa. Maria jobbade som grupptränings instruktör på Yvonne Lins Workout i aerobicstidens begynnelse. Hon var även varit handelsminister och bor numera i London. Det ska bli spännande att läsa om hennes egen personliga resa.

Den gamla ”goda” tiden?

Det var där och då jag kom i kontakt med vad som senare blivit begreppet Ortorexia Atletika. Undrar om Maria har med något om de ätstörda beteenden som flödade bland kunder och instruktörer på den tiden. Kanske något mer energibaserade dieter på den tiden men kroppsfixeringen och fokus på hälsomat för att undvika sjukdomar startade där och då.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.