Kunder med kladdkakor

Igår var en dag med fullt ös på min arbetsplats Ylab. Men mitt i all träning och aktivitet som kommer en av våra absoluta favoritkunder med två härliga kladdkakor och tillhörande grädde. Den här unga killen har gjort en jätteresa med sin hälsa och träning som faktiskt är värd stående ovationer.

Tuff, tuffare, tuffast

I en värld där många blir imponerade av att någon tar sig igenom Tough Viking är jag mer imponerad av dom som trotsar livets motgångar, biter i det sura äpplet och kämpar med att komma på fötter igen. I det här fallet blev inte resultatet att komma på fötter utan den här unga killen kommer att flyga längre och högre än vad någon kunnat ana.

Delad glädje

Kladdkakorna var för imponerande för att trycka i sig under en fikapaus så de delades rättvist ut bland coacherna som idag får dela det med sina respektive familjer. För vad är bättre än att dela något gott med nära och kära. Tack S för kakor och för att du finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.