Vilken kämpe – vilken framgång

De här fantastiska orden hittade jag på Insta – skriven av en av Ylabs kunder Albin:

Om det ändå fanns ord att beskriva min tacksamhet till detta så kallade ”andra hem” till mig. Ni har funnits när jag behövt er, lärt mig mer än vad jag kunnat tänka mig och inte minst fått mig att vilja se framåt. Hade jag inte fått kontakt med Ylab när livet tappat gnistan och allt var upp och ner hade jag aldrig stått där jag står idag. Vad som har varit och fortfarande är en mödosam resa tillför ni största förståelse och inte mindre tålamod för att visa vägen tillbaka till ljuset. Vad livet hade varit utan er hjälp vill jag helt enkelt inte föreställa mig. Detta skrapar bara ytan till allt jag skulle vilja säga, men det viktigaste är att de behövs just nu mer än någonsin. Är det några sår som tiden inte läker av sig själv så är det psykisk ohälsa. Den måste tas på allvar och åtgärdas vid minsta behov. Jag vill bara påminna dig om att ta hand om dig. Och skulle det vara en svår sak att göra så finns det hjälp att få, det kan jag försäkra dig om. 🌟❤ #ylab #aldrigensam #självaktivist

Albin

Vad kan man säga…man blir bara så jätteglad när man läser detta. Ni ska veta att Albin har gjort ett fenomenalt och extremt krävande arbete för att bli frisk. Nu ligger livet med sol, kärlek och glädje framöver och jag kommer alltid att minnas den här lilla  grabben som blev en man. 

Kommentera