Psykiskt välbefinnande

on

Nu är kvällen över och föredraget om psykisk ohälsa slut. Förhoppningsvis vet alla vad som stressar och lugnar nu samt vilka olika typer av ohälsa som dominerar. Jag tycker om att inte alltid ha det negativa i fokus utan hellre som ikväll,  först problem och därefter lösning.

Skillnad depression och utmattningsdepression

Det var en del tränare där som jag hoppas vet hur man måste skilja på träning när det gäller olika tillstånd, inte minst depression respektive utmattningsdepression. Om man ger det ena till det andra kan det sluta riktigt illa.

PT utan differentiering

Igår träffade jag en smart affärsman som sa ”jag kan inte förstå hur en PT kan ge samma träning och upplägg till olika personer med olika mål”. Han köpte inte svaret från PT:n att upplägget var så bra att det fungerar för alla mer eller mindre. Mindre skulle jag vilja tillägga. Tänk om den PT:n fick fatt i en person med depression eller högt blodtryck?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.