Träningsskryt?

on

När man skummar igenom Twitter och andra sociala medier ser man lite överallt personer som mer eller mindre trycker ner andra människor. ”Träning är bara en fråga om prioritering”, ”det är bara att göra det”, ”hur kan du äta kött när världen går under”, ”inaktivitet är lathet”, ”det är bara att bestämma sig”, ”gör det för böveln” …..

En annan variant är att man kallar sina egna prestationer för enkla såsom ”det blev bara ett par mil idag”, ”idag har jag syndat med en macka”, ”det blev bara två timmars träning idag”, ”klockan är 5.30 och nu är morgonpasset avklarat”. Eller bara en avsändare som heter skinny mum….

Ibland undrar jag varför man i över huvud taget måste berätta för alla vad man gjort? Räcker det inte med att man vet själv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.