Bästa tränings redskapet

Nr 1 av träningsredskap är enligt min mening en Stayalki. Vi gjorde en hemmabyggt variant en gång i tiden och den här bilden togs i Oslo på Toppidrettscentret en gång i tiden. Stayalkin följde med mig och Tanya till många utbildningar och tävlingar och när hon gjorde sin rutin blev det alltid jubel.

Underbart redskap för styrka, rörlighet, stabilitet och balans. Vad mer kan man behöva i ett hushåll.

Tanya

Jag har precis rensat i mitt bildarkiv så nu blir det lite träningsbilder och minnen från förr. Man glömmer lätt och bra träning och bra tränande kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Självklart kommer även bra tränare att ha en plats där. Tyvärr finns inte Tanya kvar i livet men jag kommer ändå att hedra hennes minne på det här sättet. Jag vill minnas det fina.

Kommentera