Ortorexi, ortorexi

on

Tack alla ni som var med på dagens kurser och utbildning. Först och främst alla ni som är nya och självfallet är lite oroliga. Men ni har gjort ett bra val genom att ta hjälp för ortorexia atletika går inte över av sig själv. Det där ”jag ska göra det sedan” fungerar inte för det blir inte av innan man mår ännu sämre och får längre behandlingstid. Dagens lektioner i fysiologi och psykologi kan vara jobbiga men de ger insikt och redskap för att må bättre.

Study time

Ni som gick er andra kurs har redan börjat att må bättre. Flera kameror på är ett tecken på att man inte längre är rädd för att visa sig i bild. Bra diskussioner dessutom tycker jag och nu har ni fått betydligt mer förståelse för vad det handlar om när mat och träning går över styr.

Imorgon är det en ny runda med anhörigutbildning och det ser jag fram emot. Fint när anhöriga stödjer på rätt sätt (vilket inte skapar konflikter).

Allt för idag. Nu är det middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.