Vad blir du peppad av?

on

Inspiration behövs alltid. Motivation följer efter inspiration så det är bara att fundera ut vad som peppar till nya spännande saker att göra. Jag blir ofta peppad av att möta intressanta personer och Sofie och Ida från Ångestpodden var två sådana personer. Så genuina, inspirerande och duktiga så inte konstigt att de fått så många priser.

Det är redan personer som lyssnat på ortorexiinslaget som ligger ute nu för övrigt. Jag hoppas att flera drabbade hör av sig eller tar hjälp på annat sätt. Det är dumt att lida i onödan för det kan behandlas tills man är helt frisk. Ortorexi.nu

I övrigt blir jag peppad av att se min sandsäck vilket kanske är konstigt för en del men den har hängt med mig i livet länge. Jag blir glad när jag går in och ser den hänga där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.