Frisk från Ortorexia Atletika

Behandlingen har många steg men inget steg är så värdefullt som när man inser att man är närvarande igen. Inte en kolhydratsfattig svälthjärna längre utan ögon som gnistrar av energi, framtidstro och en kropp som är stark.

You made my day

Men allra bäst är det när en mamma blir tårögd och säger att hon för första gången på alla år är närvarande med sin dotter. Någon frågade mig hur jag orkar och står ut år ut och år in med kampen mot ortorexia atletika. Här är svaret, en mammas glädje är en delad glädje. Det hände idag och du förgyllde min dag E!

3 kommentarer Lägg till din

 1. A skriver:

  Låter fantastiskt!
  Undrar om även fettbrist kan ge sådan fråvarokänsla?

  1. linyvonne skriver:

   Hej, det är vanligtvis kolhydratsbrist som hänger ihop med frånvarokänsla. Men svält i sin helhet är naturligtvis något som påverkar hur närvarande man kan vara.

 2. Emelie Andersen skriver:

  Oj. Nu blev jag helt otroligt jätterörd.

Kommentera