Flugan i stugan

on

Leva som man lär

Ibland skulle man vilja vara en fluga på väggen hos de som ständigt påstår att de äter nyttigheter och springer mil efter mil. En av våra största hälsokännare verkar äta mer kolhydrater än gemene man trots att han går i bräschen för LCHF. En av våra större bloggare skriver att hon springer och springer på morgnarna men grannarna menar att så inte är fallet. En annan bloggare rekommenderar 18 skopor proteinpulver till sina adepter men äter själv inget pulver alls. En annan utger sig för att vara yogisk vägvisare men hetsäter och kräks om vartannat. Många är de som menar att än det ena och än det andra är onyttigt (men anger sällan för vem och i vilka doser).

Bör man tro på allt man läser? Är det inte dags att fundera ett par gånger till innan vi anammar olika tips? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.