Aktiviteter på fitness festivalen

Nordic Gym – en klassiker i ny tappning

Vår gamle vän och samarbetspartner Christer Eriksson var på plats med en helt ny serie från Nordic Gym. Han driver företaget vidare framgångsrikt trots att hans partner Benny hastigt dog för några år sedan.

Odd 67 år tävlar upp mot ungdomarna

Så var det då tävlingarna på scen. Odd var med och greppade i Max Grepp tävling där man skulle lyfta en skivstång som hakades i en platta genom att bara greppa plattan. När de sista tre tävlande hade missat 90 kg blev det omtagning på lägre vikter ( i stället för att kora via vikt det vill säga lägsta kroppsvikt vinner). Men finnen som vann var grym och att min kusin Odd kom trea var jättekul. Att han däremot tävlade trots att han blivit smittad av våra svenska virus var väl inte vad vår familj förespråkat under åren.

Andra aktiviteter på mässan

Crossfit upptog en stor del av hallen som förväntat och tävlingar pågick i stort sätt hela tiden. Tävlande med hinkar överallt. Sedan hade försvaret sina egna varianter av tävling och i ett annat hörn fanns Ninja Warriorlinande banor.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.