Jag är fri!!!!

on

Efter sex fantastiska år med Svenska Kung Fu & Wushuförbundet är jag nu inte längre med i styrelsen. En delvis ny och engagerad styrelse kör vidare med full fart så det kommer bli bra. Även om ideella uppdrag är fantastiskt givande tar det mycket tid i anspråk. Jag har ett par internationella uppdrag kvar och även ett mindre inom idrotten så det får räcka som fritidssysselsättning.

Skål och tack för mig!

Jag firade gårdagen med min man där en halv lördag ledig kändes som en unik lyx. Idag har jag kunnat arbeta med en ny bok vilket har känts fantastiskt. Det blir min tionde bok i ordningen men än är det långt kvar till utgivning så det är ingen idé att ni frågar. Mycket kan komma att ändras.

Det ska bli skönt att få ägna lite mer tid åt mina kolleger på Ylab som stått ut med mina utlandsresor och styrelsemöten under många år. Den största tacken går till dom.

 

Kommentera