Jag är fri!!!!

on

Efter sex fantastiska år med Svenska Kung Fu & Wushuförbundet är jag nu inte längre med i styrelsen. En delvis ny och engagerad styrelse kör vidare med full fart så det kommer bli bra. Även om ideella uppdrag är fantastiskt givande tar det mycket tid i anspråk. Jag har ett par internationella uppdrag kvar och även ett mindre inom idrotten så det får räcka som fritidssysselsättning.

Skål och tack för mig!

Jag firade gårdagen med min man där en halv lördag ledig kändes som en unik lyx. Idag har jag kunnat arbeta med en ny bok vilket har känts fantastiskt. Det blir min tionde bok i ordningen men än är det långt kvar till utgivning så det är ingen idé att ni frågar. Mycket kan komma att ändras.

Det ska bli skönt att få ägna lite mer tid åt mina kolleger på Ylab som stått ut med mina utlandsresor och styrelsemöten under många år. Den största tacken går till dom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.