Mindmassage

on

Vi servar bilen, trimmar hunden och svarvar kroppen men när vårdar vi själen? Konsten att luta sig tillbaka och bara reflektera över dagen som gått kan vara ett fullgott alternativ för att ”få en lugn stund”. Att lyssna på lugn musik, sitta i en massagestol eller meditera framför ett ljus är enkla sätt att må lite bättre.

Om du har fokus på värk, stress, tidsnöd, oväsen, sjukdom, vad du inte bör äta och hundra andra otäcka bollar i luften lär du inte boosta ditt välmående. Har du en minut – ta den och gör något bra med den. Varför inte ”göra ingenting” utan en enda boll i luften?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.