Gymtid eller träning?

on

Gymkultur

Blir alltid lika fundersam när yngre gymmare spenderar mer tid för att kika efter sina övningar i mobilen än att träna. De håller sin plats under tiden naturligtvis vilket gör att även andra faller in i maniana tempot som leder till att man spenderar mer tid än nödvändigt på gymmet.

Kommunikation före kondition

Hotellgym är inte direkt ett ställe att ragga på så vitsen med att slösa bort tid för rundvandring förstår jag inte. Men vad vet jag om den nya ”livsstil” där det verkar vara viktigare att kolla i mobilen, fotografera sig själv, lägga upp bilder och chatta med kompisar än att ha fokus på träningen i sig. Ännu mer spektakulärt är när man pratar i mobilen och fullständigt ignorerar att andra lyssnar in helt och fullt på vad som sägs.

Kommentera