Gymtid eller träning?

on

Gymkultur

Blir alltid lika fundersam när yngre gymmare spenderar mer tid för att kika efter sina övningar i mobilen än att träna. De håller sin plats under tiden naturligtvis vilket gör att även andra faller in i maniana tempot som leder till att man spenderar mer tid än nödvändigt på gymmet.

Kommunikation före kondition

Hotellgym är inte direkt ett ställe att ragga på så vitsen med att slösa bort tid för rundvandring förstår jag inte. Men vad vet jag om den nya ”livsstil” där det verkar vara viktigare att kolla i mobilen, fotografera sig själv, lägga upp bilder och chatta med kompisar än att ha fokus på träningen i sig. Ännu mer spektakulärt är när man pratar i mobilen och fullständigt ignorerar att andra lyssnar in helt och fullt på vad som sägs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.