Full fart idag i Göteborg

on

Träning, frukost och sedan iväg. Två parallella dragningar där jag tog den ena och Anatoli den andra dragningen. En härlig lunch med vänner i ett fantastiskt hus uppe på höjden med utsikt över vattnet.

Som vanligt var det hunden Svea som fick mest av min uppmärksamhet. Vissa hundar vill man bara adoptera på stående fot. Vi bondade direkt Svea och jag ända tills min man kom med luriga klianden varpå hon morrade åt mig efter det. Totalt dissad med andra ord.

Hem till Stockholm med flyg till Bromma. En flygplats som är mer än politik för min del. Här tillbringade jag mycket tid i möten när jag satt i styrelsen för Svenska Flygsportförbundet en gång i tiden. Jag minns att jag tyckte det var coolt att styrelsemedlemmar flög in till sina styrelsemöten. Minnen, minnen….

Kommentera