NHL i Göteborg

on

Hela stan är full med supportrar när Edmonton Oilers och New Jersey Devils spelar på Skandinavium ikväll. Själv sitter jag på hotellet och lyssnar på Coldplay på TV. Träningen är över och nu ska vi gå ut och äta. Det får bli en Ceasar sallad eller något i den stilen innan vi bänkar oss framför TV:n med bubbel. Vi insåg att det var 25 år sedan Anatoli kom till Sverige första gången.

Imorgon är det föredrag om balans mat och träning, ortorexia atletika och överträningssyndrom innan vi åker hem igen. Få känner till skillnaden mellan ortorexisymtom och överträningssymtom så vi har en hel del föredrag framöver.

Några ytterligare vetenskapliga artiklar ska läsas innan det är dags för Linköping igen. Ha en bra helg allesammans och kom ihåg att livet måste levas här och nu så bort med alla pekpinnar och njut.

Kommentera