Eliott tar hem första pris

on

Vilken dag! Först härliga judomatcher från Japan där Jocke från SPIF gjorde riktigt bra ifrån sig. Sedan utbildningskurs för de med ortorekxia atletika som varit hos oss ett tag. Alltid lika roligt att se deras framgång. Men nu är det Flippin i soffan som gäller!

Lång dag med fantastiska kunder

Efter utbildningarna var det anhöriga. Uppslutningen var god och det blev undervisning och frågestund. Äntligen hade vi även fått hem boken Ortorexi som fler kunde inhandla.

Direkt därefter var det uppföljning för anhöriga som varit med tidigare. Många fanns på plats och som alltid var det glädje för de som gått fort fram och betänkligheter för de som det går lite långsammare för. Bra frågor från alla och det märks att de verkligen ger ett starkt stöd till sina anhöriga (och Ylab)

Men bäst av alla idag var Elliot som frågade om jag ville följa med och fika efter den första anhörigträffen. När jag ursäktade och sa att jag måste undervisa men att vi kanske kunde dejta någon annan gång sa han utan tvekan ”men jag är bara nio”. En underbar liten grabb som fyllde år igår och som hade fått en sån fin klocka.

Grattis Eliott!!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.