Bästa boosten för 2019

on

Nästa år borde bli ”förlåt dig själv” året för ingenting stärker självkänslan som när man är förlåtande mot sig själv. Jag tycker att man borde vara lite mer frikostig med förlåtande av andra med för det verkar ha gått troll i att man ska vara tuff dessa dagar. Det är väl trevligare om man kan ändra ståndpunkt när bra argument ligger på bordet, förlåta den som sårade utan mening eller varför inte förlåta dumma handlingar när den som utförde dom lugnat ner sig lite?

Det är ju ofta i affekt som vi kommer i gräl med varandra och när två träter brukar ansvaret vara delat. När lärda tvistar om terminologi vinner den som dör sist. Detsamma gäller troligtvis för politiker som verkar ha det alldeles för svårt med att byta ståndpunkt.

Fram för fler förlåt och kompromisser under 2019 helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.