Kloning är inte så dumt

on

Ibland vill man bli klonad. Idag är en sådan dag. Deadline för en artikel, många kunder i kris och en vän som man måste ta hand om. Men nu ska jag slänga mig ut i köket för Anatoli kommer snart hem efter sin Judoträning. Sist provade jag mig på en ny sallad men det gör jag inte om igen. Jag gick på säljtricket på ett paket med grönkålsliknande skott som skulle vara söta och goda. Slängde ihop lite morötter, rödbettor , sallad med mera till de exotiska skotten och förväntan var hög.

Men så illa det smakade. Påminde mig om hästfodret till hästarna på kapplöpningsstallet i England där jag arbetade en gång i ungdomens glada dagar. Det var verkligen inte gott och jag sa till Anatoli att han kunde låta bli att äta det. Jag fick inte i mig salladen för det var som att äta gräs.

Nu får det bli avokado med skagen istället. Säkert kort. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.