Filminspelning hela dagen

Idag började vi inspelningen av olika program som går i helhetshälsoträningens tecken. Ylab har stängt på lördagar så vi kunde filma där, vilket i och för sig inte är första gången. Men den här gången är det även för Ylabs vänner vi filmar och inte stora filmbolag som tidigare vilket känns extra roligt.

Jag har ganska många år med både teori och träning bakom mig så jag är inte ett dugg rädd för brist på ämnen eller övningar. Jag vet faktiskt inte hur många tusen övningar vi dokumenterat på Ylab fram tills idag.

Det kommer bli träning från Öst till Väst och teori från fysiologi till psykologi vilket för mig och min bakgrund känns helt rätt. Men den här gången är det inte bara budskap som jag vill framföra utan nu är det dialog och jag kommer att svara och ge tips som svar på vad följarna underar över och behöver.

Det blir Instagram (yvonnelin007) som utannonserar alla inslag för övrigt så om du tycker om fakta och färdighet inom kropp och själ – följ med på resan. Start på måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.