Ortorexi är som tandvärk

on

Hålet blir djupare och djupare och till slut kommer tandvärken. Man kan dränka bomulstussar i sprit och lägga på för det dövar smärtan men tar man inte tag i orsaken finns tandvärken kvar. Man kan räkna alla tänder som fungerar bra utöver den tand som värker men faktum kvarstår att tanden är trasig.

Man kan byta tandkräm flera gånger om men hålet finns kvar. Kanske kan man lita på reklamen som säger att smärtstillande är vad som behövs eller varför inte fråga grannen om råd? Han har ju trots allt haft tandvärk själv och kan kanske laga tänder? Ju längre man väntar, desto djupare blir hålet och när värken är olidlig är rotfyllning det enda alternativet.

Man riskerar att förlora sin tand om man inte gör något åt det. Tandläkare rekommenderas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.