Att träna tillsammans

När jag öppnade första träningsstudion i Oslo en gång i tiden slog det mig att många par kom och tränade något som var ganska ovanligt i Sverige på den tiden. Numera är det vanligare men det gäller att hålla tungan rätt i mun när man kör tillsammans. Det är lätt att känslorna tar över när man tycker att partnern tar i lite överdrivet hårt eller annat som man kan haka upp sig på. Det är nog säkrast med en neutral partner trots allt.

A-box

Såg mycket parträning i USA när jag var där senast men annars kommer mina erfarenheter mer från militärträning där man kånkade och bar på varandra en hel del. Parövningar kom att bli en viktig del i gruppträningen A-Box som var den första kampsportbaserade gruppträningen i Sverige på åttiotalet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.