Misstag suger

on

Aldrig någonsin har enkla misstag kunnat bli så förödande som nu. Full och dum har de flesta varit någon gång i livet, särskilt när man är ung och oerfaren. Men det var saker som man oftast skrattade åt och sedan glömde bort. Kanske lärde man sig något av det.

Idag kan ett litet misstag bli MEGA rent konkret. Man kan hängas ut på sociala medier som vad som helst som den som skriver tycker att man vill kalla en. Tusentals kan hålla med medan personen som blir mobbad, anklagad, hotad och trakasserad inte kan försvara sig.

Vem gör så kan man undra. De är ofta personer som är rädda och svaga som blir kaxiga på nätet. Trist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.