700 kcal

on

Ännu en person som blivit sjuk av en kalorimätarapp. Man blir i det närmaste förtvivlad när man träffar ungdomar som inte får i sig ens hälften av RMR behov, det vill säga det behov energi som kroppen har för att kunna klara organfunktion, med andra ord, upprätthålla liv.

Hur i hela friden får man unga att tro att äta mindre och träna mer är bättre? Nya böcker har kommit ut där det här är andemeningen. Ortorektiska skribenter som försöker att normalisera sitt egna sjukna beteende genom att erbjuda upplägg till unga personer som litar på vad man säger. Sorgligt!

Äter jag för mycket?

Mer om Ortorexi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.