Livet leker

Livet leker för alla som vill vara med och leka. Varför inte byta ut alla måsten och krav till det man vill och tycker om att göra? Varför äta grönkål när man faktiskt tycker bättre om majs? Varför sätta sig på en spinningcykel om man hellre simmar i havet? Varför inte prova på något nytt istället för att fullfölja planering (enligt någon osynlig regel)?

Ut i solen

Är det inte dags att säga ”vintern har varit lång och jag längtar efter solen” och faktiskt gå ut och njuta av den? Vi kanske inte kan strunta i att hämta våra barn på dagis men vi kan definitivt skippa rigida rutiner som ”träna, duscha, jäkta, hämta, handla, laga mat, diska, tvätta, natta……..för att därefter tvingas konstatera att solen redan gått ner.

Ta vara på ljus och värme. Det är minst sagt viktig för hälsa och välmående.   

Kommentera