Nocco No carb company

on

Nocco – No carb company säger reklamen. Har någon funderat över att man talar om vad man INTE säljer istället för vad man säljer? En försäljningsstrategi i tiden där man utgår ifrån människors rädsla (som idag kan sägas vara kolhydrater). Många bolag, produkter såväl som tjänster,  rider på den sockerrädsla som nu genomsyrar samhället. Men ingen verkar reagera på att man marknadsför vad man inte säljer.

Välkomna till ”T-träning Maxi” – träning utan stretch eller varför inte Välkommen till föreställningen av Romeo och Julia, en pjäs utan humor. 

Koffein kuriosa

Är det inte en väsentligare information att få veta vad produkter och tjänster faktiskt innehåller? När det gäller Nocco deklareras tack och lov även vad produkterna innehåller (vilket är ett krav för övrigt) så vi får exempelvis veta att variant Nocco BCAA innehåller 180 mg koffein. Lindrig koffeinförgiftning ligger runt 20 mg/ kg kroppsvikt för övrigt om någon undrar.

Så här mycket koffein innehåller några andra livsmedel:

  • En kopp kaffe, 15cl: 100mg koffein
  • En burk energidryck, 15cl: 100mg koffein
  • En burk cola, 33cl: 30-50mg koffein

Kommentera