Mallis träningsresa

on

Idag skulle jag gått på ett event men det får jag skippa. Det är en god egenskap att kunna säga nej ibland för alternativen är att man sliter ut sig i förtid. Så nu ska jag hem och packa för det är nu dags att åka till Mallis på träningsresa. Jag kommer att ha Tai chi på stranden, pilatespass under dagen och självklart även A-Boxklasser. Men allra mest ser jag fram mot ett Nostalgipass där jag kommer köra workout från Jane Fondatiden.

Javisst ja, jag ska föredrag om Motivation också. Det är ju fullt upp och så passande att jag sa det där om att säga nej till vissa saker, hi hi. Men med 175 damer på resan blir det säkert livat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.