Nya Talaruppdrag

Idag har jag suttit och arbetat med min talaruppdrag . Redovisningar från M-magasin och VGR är klara och nu förbereder jag kommande uppdrag för Sparren Golfklubb och GIH. Det som är så härligt är att min breda bakgrund gör att jag får så många olika och varierande erbjudanden. Träning, hälsa, psykologi, arbetsmiljö, ledarskap och det mesta inom levnadsvanor.

Från verkstadsgolv till akademia, teori till praktik gör att jag får träffa så många intressanta människor. Senast var det Mediabranschen och 103 riviga kvinnor följt av föredrag för ett hundratal av Landstingets Hälsoinspiratörer.  Nu stundar Prestationsinriktad träning för golfare följt av Ortorexiföredrag för högskolestudenter. Ska bli så spännande.

Tipsa gärna din arbetsplats om de saknar inspiration för kick off eller hälsoevent.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.