Måltid mer än tid för mål

on

Tänk hur fantastiskt en enda måltid kan vara. Vacker miljö, trevligt sällskap och god mat serverad med bra service. Igår åt jag och min man på en fantastisk restaurang som infriade alla möjliga önskemål.

Det var en vacker och varm kväll då man gärna sitter utomhus. Trevlig personal serverade en torskrätt som var mitt i prick. Till dessert tog jag Cheescake vilket inte var cheesecake alls men så ortroligt gott att jag inte kunde invända. Philadelfia ost, breadcrumbs och körsbär ….mmmmm.

Jag önskar att alla kunde njuta av mat på det sätt jag gör. Det är inte ett tvång, inte något man måste förtjäna via träning utan helt enkelt något som förgyller tillvaron. Ta vara på de små matstunderna är mitt råd.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.