Rivstart 2021

on

Härligt att vara tillbaka på Ylab igen efter lång ledighet för att vara oss. En hel vecka med andra ord så nu kör vi igen. Själv har jag haft ett tjugotal kunder som jag bearbetat jul- och nyårsfirande med. Den här tiden är den mest påfrestande tiden för alla med ortorexi. Inte bara för all mat och ledighet utan även för att såååå många nu talar om det nya hälsosamma liv som de ska starta nu.

Tidningarna är fyllda med massiva löften om viktras och ultimata välmåenden med så kraftiga överdrifter så att man undrar om människor verkligen går på allt som skrivs? Om man gör det får vi nog hålla tyst om ”hur man kan gå på Trumps rövarhistorier” för då är vi inte bättre själva. Livsstilsprogram i maxfart straffar sig. Motivation påverkas av kraft, riktning och uthållighet. Kör du extrema dieter med alltför hård träning lär du sluta innan sportlovet.

Personligt anpassade program är det som fungerar. Hur vet jag det? Jo för vi på Ylab mäter både fysisk och psykisk kapacitet och välmående före och efter wellcareprogrammet. Vi misslyckas med 3 % idag så än finns det utrymme för förbättring.

Snabbt vunnet snabbt försvunnet.

Helhetshälsoprogram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.