Låt idrottsklubbarna vara

on

Nu har man börjat att ifrågasätta idrottklubbarnas utbud i deras cafeterior. Ännu en plats där man man anser att bullar, läsk och toast inte bör finnas. Istället föreslås fröer, jordnötter, torkad frukt och lite hackad choklad i en påse. Eller varför inte lite kokta ägg, yoghurt och smoothies.

Gott men variation bör tillåtas

Tanken är god men handen på hjärtat, är det verkligen vad man vill äta efter ett träningspass? Kanske vore det bättre att erbjuda både och för så snart livsmedel bytts ut kommer ortorexin in. Det är snålt med psykologiska perspektiv nu för tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.