Alla dessa ”kreatörer”

on

Nu är det inte längre ”influencers” utan kreatörer och kanske är det passande för väldigt många av dom är väldigt kreativa när det gäller kost- och träningsråd. De föreslår saker som man aldrig hört talas om i alla de utbildningar man gått eller praktisk erfarenhet man har från träning. Varför? För att det helt enkelt är rappakalja och inte sant. Nu är det inte alla som är så men ganska många.

Vi ser till vår bestörtning att det kommer allt fler med ortorexia atletika som följt samma personer på Instagram eller Tiktok. Det har följt samma upplägg och vips så får de problem som medför mycket stort lidande och lång behandling efteråt. Många yngre har dessutom inte möjlighet att sortera sant och falskt och glömmer helt enkelt att kontrollera personernas bakgrund. Att man har silikon i bröst och rumpa verkar en del missa exempelvis. Även att en del kanske inte lever så som de ger sken av. Och hur bra kan man få när personen själv är sjuk?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.