Nu spränger vi myterna

Kan verkligen socker ”sprängas in i levern” som det uttrycktes i media för ett tag sedan?  Nu spränger vi istället myterna en efter en och tipsar om hur du kan skydda dig mot reklam som framstår som fakta.

Välkommen till höstens sista föreläsning hos Ylab

29 november kl 17:30 -18:30 

”Fakta & Myter om träning, kost och hälsa” 

Yvonne Lin och Anatoli Grigorenko

 

Vi är fullkomligt överösta med information om träning, kost och hälsa. Men hur skiljer vi mellan fakta och försäljningsargument? Är socker farligt? Är vatten ofarligt? Är avokado nyttigt och vad menas egentligen med nyttigt? Är mer träning bättre? Ger lätt träning ingenting eller någonting? Kan träning bli skadligt? Bör man skrota fredagsmyset till förmån för hälsosam löpning? Kom och lyssna på hälsovetaren Yvonne Lin och idrottsforskaren Anatoli Grigorenko i höstens sista föredrag.

Du som är kund på Ylab och din medföljande gäst deltager gratis och övriga betalar den symboliska summan ett hundra kronor. Det blir bubbel och eftersnack för dig som önskar prata vidare en stund. Välkommen att anmäla dig nedan!

Jag kommer gärna!

Kommentera