Ortorexi kursen klar

on

Ett härligt gäng idag som var med på Ortorexikursen för drabbade. Det är alltid lika tacksamt att arbeta en sen kväll när kloka personer förstår att det är värt den mödosamma resan från sjuk till frisk. Ett liv som frisk öppnar dörrar till världen. Tänk att kunna gå ut en kväll och äta bara för att man känner för det. Tänk att inte behöva planera morgondagens matinköp steg för steg. Tänk att få sticka iväg på en spontanresa. Tänk att få mysa hemma en kväll och känna sig nöjd och belåten. Tänk att få känna att man är snabb i replikerna och hänger med i föreläsarens resonemang utan problem. Tänk att få känna hur det spritter i kroppen och man längtar till träningen. Tänk att få känna kärlek och intimitet med den man tycker om. Tänk att få slippa vara ensam hemma när andra går ut. Tänk att……….

Det är värt det.

En kommentar Lägg till din

  1. Madelene Håll skriver:

    Tack bästaste Yvonne för att du delar din kunskap. Den är ovärderlig och ger möjlighet att förstå hur ortorexin verkar. Förut visste jag bara att den verkade och styrde mig. Förstår nu på riktigt att det går att frigöra sig ifrån den. Den måste inte styra. Det går att ta över spakarna själv.
    Med kunskap. Och med en brinnande lust att bli fri. Är det möjligt.
    Tack Ylab. För att ni verkar för oss drabbade.

Kommentera