En vanlig måndag

on

Idag är en sådan där dag när vi på Ylab får väldigt många med akuta ortorektiska tillstånd som är i behov av omedelbar ortorexibehandling. Vi kunde ta oss an alla som kom vilket känns skönt i tider när Landstinget har mer än fullt upp. Så nu när dagen är över sätter jag mig och tittar på vackra bilder från igår. Jag och min man vandrade runt i stan igen och jag insåg hur länge sedan det var jag traskade runt Belle Vue. Det ligger bakom Wennegren Center för er som inte vet.

Promenaden gick vidare till Lill Jansskogen och via KTH till Mr Cake. Dagens cheescake. Jag måste säga att de gör det väldigt bra även om the Cheescake Factory i Marina del Rey fortsatt är min favorit! Men Stockholm är världens vackraste stad i mina partiska ögon (och öron).

När du känner dig lite vemodig och sorgsen kan en vacker naturpromenad och fika på stan göra underverk. Det är verkligen något att kämpa för för dig som har ortorexia atletika. Vandra och du ska se att du upptäcker saker du inte sett när du sprungit.

Kommentera