Psykisk ohälsa tar inte semester

Semester

I dag är det dagen innan jag åker på semester och då är det fullt med bokningar. Som så ofta kommer många besked och akuta ärenden in i sista stund och då blir det inte mycket tid över för att hinna äta eller sova. Men nu tänker jag börja packa ihop för idag och summerar dagen som gått.

Summerar dagen

Så många fina samtal och resultatgenomgångar från wellnessanalyser. Jag är faktiskt riktigt stolt över flera personers framsteg idag. Ett par kunder med mycket långvariga problem med obalans mat och träning, över 20 år faktiskt, börjar nu gå framåt med stormsteg. Det har hänt så mycket under den här våren. En ung tjej som aldrig hann utveckla Ortorexia Atletika fullt ut tack och lov men som dragits med anorexia under flera år har också gått framåt.

Jag är hoppfull

Sedan har jag träffat några som varit mycket ledsna och inte sett något hopp med livet. Det är det mest tragiska när unga människor tappar hoppet. Men jag är hoppfull för båda är så kloka och vill verkligen ta sig igenom mörkret. Jag åker på semester men har uppbackning här på Ylab. Tack och lov för hur kan psykisk ohälsa ta semester?  

Kommentera