M-Magasin träningsresa 2019

on

Trettonde passet för veckan är avklarat och imorgon bär det hemåt. Det har varit en fantastisk vecka med så glada och trevliga kolleger och gäster.

QIgong & Tai CHi

För min del var det qigong och tai chi varje morgon på stranden. Min vana trogen blev det även lite österländsk filosofi i samband med träningen.

A-box, Workout, Pilates

 

 

 

Eftermiddagspassen var pilates, a-box eller nostalgi workout á la 80-tal. Det var länge sedan man skrattade så mycket som man gjort den här veckan. Föredrag om Motivation med koppling till hur tiderna förändras inom träningsvärlden. Nya tider nya motiv.

MÅNGA MIDDAGAR OCH CAVAMINGEL

Många middagar i trevligt sällskap och en och annan tur in till byn blev det också. Men annars är man mest på hotellet när det är träningsresor eller tävlingar. Man hinner helt enkelt inte med att se så mycket.

ELOGE TILL M-MAGASIN

 

 

Men vem behöver stan när Agneta är med. Hennes tokiga idéer har fått många att skratta den här veckan. Det har verkligen inte varit brist på sociala aktiviteter. Eloge till M-magasin för hela programmet och alla Cava mingel.

DANS

Min och Anatolis lyxundervisning från Dermot Clemenger var toppen. Har länge velat lära meg Lindy Hop. Det jag inte visste var att han även är en hejare på Gin. Jag som alltid tyckt att det smakar rakvatten fick tänka om.

NOSTALGI WORKOUT 80

Det var så många som tränat för mig med på resan vilket var väldigt roligt. Två av mina workoutinstruktörer Marjut och Chatarina var med vilket var skoj. Sedan var det en mamma till en kund på Ylab, en tidigare student från GIH och några andra som gått på Luntis.

Nu är det bara ett föredrag kvar och därefter middag.

TACK ALLA DELTAGARE OCH TACK OCH HEJ FRÅN MIG!
Yvonne Lin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.