Ned som en pannkaka

on

Ned som en pannkaka och upp som en sol är en bra beskrivning för dagen. Skäms Karla Café på Karlavägen som serverade urusla pannkakor. Varför? Jo min mans understa pannkaka hade tydliga tuggmärken. När han påpekade det sa personen bakom disken ”den har gått sönder”. Erbjöd ingen ny pannkaka och ingen ursäkt heller. Överreklamerat ställe som tar betalt för dålig mat och service.

SANNA från L.A. FILMAR

Sedan blev det bara bättre och bättre. Träffade en fantastisk ung kvinna från L.A. som arbetar med film. Vi promenerade och pratade om livet, #ortorexi och kulturskillnader. Det ska bli spännande att se filmen när hon redigerat den. Jag kommer lägga upp länken när den är klar.

Ytterligare en fantastisk kvinna är trogna Antonia på Torsgatan som färgar, klipper och fixar mitt hår. Alltid lika kul att prata träning med henne. Nu är jag hemma och en härlig sallad väntar på bordet.

Mer om ortorexi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.