När nära och kära lider

on

Idag var det utbildning på Ylab för anhöriga till de som har ortorexi. Det är alltid lika sorgligt att se hur anhöriga lider när man känner sig maktlös och frustrerad. Förhoppningsvis hjälpte det med lite bakgrundsfakta varför man drabbas av ortorexi vilket inte alltid handlar om psykologiska faktorer. Istället är det ofta snabb viktminskning och påtryckningar från samhället som gör att man ändrar mat- och träningsvanor på ett ohälsosamt sätt.

Även drabbade som just startat hade sin första utbildningsdel idag. Många reste långt men längst var nog killen från Italien. Det kostar på att resa långt men nu ska alla vi Ylabbare jobba på för att få fler friska.

För att blir frisk krävs mod. Finns mod finns det en väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.